• Aftreden voorzitter Bert van der Meijden

Via deze weg willen we de leden en relaties van VV Maarssen op de hoogte stellen van het aftreden van voorzitter Bert van der Meijden. Na een recente uitspraak in de media is er binnen het bestuur een vertrouwensbreuk ontstaan, waarna Bert heeft besloten om af te treden.

Met het aftreden van Bert verliest VV Maarssen iemand die 24 jaar in vele rollen actief was als vrijwilliger binnen de club, waarvan de laatste 10 jaar als lid van het dagelijks bestuur. In al die jaren is hij van enorme waarde geweest voor de club.

De taken van Bert zullen per direct worden overgenomen door de overige bestuursleden. Wij beraden ons momenteel op de ontstane situatie en gaan op zoek naar de beste oplossing voor VV Maarssen.

Algemeen bestuur VV Maarssen