• Algemene Ledenvergadering 2019

Op woensdag 4 december 2019 wordt de 92e Algemene Ledenvergadering van VV Maarssen gehouden in onze kantine “Veld 7” op sportpark Daalseweide te Maarssen.

2. Goedkeuring van de notulen van de 91e ledenvergadering in november 2018
    3. Goedkeuring van de notulen van de bijzonder algemene ledenvergadering in februri 2018
    4. Goedkeuring van de notulen van de bijzonder algemene ledenvergadering in juni 2019
    5. Ingekomen stukken
    6. Jaarverslag voorzitter en afdelingen
    7. Financieel verslag seizoen 2017 – 2018
    8. Verslag kascommissie
    9. Vaststelling begroting 2019 - 2020
    10. Bestuursverkiezing - Secretaris is aftredend en herkiesbaar. Tegenkandidaten kunnen zich tot 24 uur voor de ALV melden bij secretaris Edwin Groeneveld
    11. Pauze
    12. Bespreking en goedkeuring samenwerkingsovereenkomst t.b.v. de accommodatie
    14. Sluiting

De stukken worden dit jaar wederom digitaal ter beschikking gesteld (zie onderaan deze pagina) en tijdens de vergadering zijn er een aantal hard copies aanwezig.

Als extra bij agendapunt 12 zal tijdens deze ALV de maquette van het nieuw te realiseren sportpark te zien zijn. Deze wordt speciaal voor deze ledenvergadering opgesteld in onze kantine.

Namens het bestuur van VV Maarssen
    Bert van der Meijden