• Barry Purimahuwa trainer VV Maarssen 3 en 4

VV Maarssen is heel blij om te melden dat Barry Purimahuwa volgend seizoen trainer zal zijn van VV Maarssen 3 en 4. Beide teams bestaan uit jonge spelers die vaak al vanaf hun prille jeugd bij VV Maarssen voetballen.

Barry is een bekend gezicht binnen VV Maarssen. Hij stelt hij zich nog even persoonlijk voor:

"39 Jaar geleden ben ik als 13-jarige bij VV Maarssen komen voetballen. In de C5. Op mijn vijftiende (1984) stapte ik over naar DWSM, omdat mijn broer en veel van mijn schoolvriendjes daar ook voetbalden. Mooie voetbaljaren. Zelfs nog KNVB jeugdplanwedstrijden en testwedstrijden bij FC Utrecht mogen meemaken. In 1990 weer terug naar VV Maarssen. En met een onderbreking van twee seizoenen zondagvoetbal bij DWSM heb ik tot 2015 in de zaterdagselectie gevoetbald. Waarvan ruim vijftien jaar in de Zaterdag-1. Prachtige momenten met kampioenschappen en een verloren KNVB-bekerfinale."

"In 2015 sloot ik aan bij VV Maarssen Zaterdag 3, het vriendenteam van Jochem Coljee. En met dat vriendenteam presteerden we als Maarssen zaterdag 3, 4 en 5, om drie keer kampioen te worden. Wat een feest! Maar ik ruil dat allemaal in om het verlies van voetbalvriend Arnout de Wijer ongedaan te maken."

"Dit seizoen zijn we met het team bij EDO gaan voetballen. Mooie club met een geweldig voetbalbeleving. Maar VV Maarssen blijft toch mijn club. En daarom ben ik vanaf komend seizoen weer terug. Dit keer niet om te voetballen, maar om een nieuw avontuur aan te gaan als trainer van Zaterdag 3 en 4. Ik heb er zin in!"

Barry zal op de donderdagavond op zijn eigen positieve en energieke manier met deze teams aan de slag gaan. De afgelopen weken is er aan de hand van proeftrainingen al onderling kennisgemaakt. Het derde en vierde staan te trappelen, deze teams kunnen niet wachten om samen weer aan een normaal voetbalseizoen te beginnen.

Op de foto: Barry tekent zijn eerste trainerscontract met VV Maarssen seniorenvoorzitter Geert van Liempt.