• Bittere pil

Delta Sports '95 kwam op bezoek bij VV Maarssen 2. Op voorhand was Maarssen op de hoogte van de lage gemiddelde leeftijd van dit team met fysieke arbeid en kracht. Hierdoor was de inschatting dat het een zware pot kon worden, maar als we voetballen zouden er voldoende mogelijkheden kunnen ontstaan om snel het verschil te maken.

Dat gebeurde ook in minuut twee, het was het ingespeelde duo Van Vuuren en Suister dat van zich deed spreken en de 1-0 voorsprong was er voor de zwart-witte formatie. VV Maarssen bleef aanvallen en ging nadrukkelijk op zoek naar de tweede goal, echter door het missen van een aantal mogelijkheden werd dit doel niet behaald. In minuut 12 kwam Delta Sports op gelijke hoogte door slecht uitverdedigen van Maarssen. Met die \"vergissing\" was de toon gezet voor het verdere verloop van de wedstrijd. Maarssen zocht in de eerste helft veelvuldig de aanval en scoorde nog twee keer, door wederom het eerder genoemde duo, en een verkregen penalty vanwege een overtreding op Tim. Tussentijds scoorde Delta Sports ook nog een prachtige goal. De ruststand was 3-2 in het voordeel van de thuisploeg en dat was zeker terecht.

In de rust heerst er wat onvrede, door de eenvoudige goals tegen, en door de weinig goals voor. Spelers namen hun verantwoording en we begonnen aan de tweede helft. VV Maarssen 2 werkte hard, maar door het introduceren van Kick & Rush van Delta Sports bleef het enorm gevaarlijk met de energie die zij brachten en de twee sterke spitsen, gefocused op de tweede ook wel afvallende bal. Het werd een ren-je-rot-wedstrijd, waarin het een zware tweede helft werd voor de achterhoede en met name het middenveld van Maarssen. Door deze omzetting van Delta Sports trokken ze de wedstrijd naar zich toe in goals, en scoorden de 3-3 en de 3-4 voorsprong, helaas door vergissingen van de spelers van Maarssen. Was VV Maarssen dan de tweede helft de kansloos? NEEN, er waren nog wel wat mogelijkheden om minimaal gelijk te spelen, maar geluk was niet aan de zijde van de zwart-witte ploeg.

Uitspraak van de dag: 1 x winnen zijn meer punten dan 2 x gelijk spelen

Wedstrijdstatistieken: VV Maarssen 2 - FC Delta Sports'95 2
    Uitslag 3-4
    Balbezitpercentage: 57% - 43%
    Goals: Wesley S 2x en Sven

Spelers: Gino, Volkan, Ferdi, Renato, Roan, Udo, Yorick, Tim, Sven, Giuliano, Wesley S, Julian, Geert, Wesley de B, Sam, Daan, Remko en Romé.

Op zaterdag 10 oktober gaat VV Maarssen 2 op bezoek bij Renswoude 2, aanvang wedstrijd 14.30 uur.