• Hoofdopleidingen Chavan stopt officieel per 5 mei 2022 met zijn werkzaamheden bij VV Maarssen.

  De reden is, dat Chavan door drukke werkzaamheden en het verder opzetten en uitbreiden van de stichting FC Footballchild, niet meer in staat is dit te combineren. 3 jaar heeft Chavan onze jeugd begeleid en alle eerste teams spelen nu op hoofdklasse-niveau en de JO13-1 op divisie-niveau.

  Tevens ligt er een nieuwe jeugdbeleidsplan, wat de club langzaam moet brengen naar ons nieuwe sportcomplex en als basis geldt voor onze nieuwe hoofdjeugdopleiding(en) en trainers.

  Inmiddels is bij VV Maarssen een keuze gemaakt voor aankomend seizoen 2022-2023 voor een combinatie-functie van een Hoofdopleiding-onderbouw (JO8-JO12) en een hoofdopleiding-bovenbouw (JO12-JO19).  De namen zullen wij binnenkort bekend maken. 

  Namens de club willen wij Chavan bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en de mijlpalen die bereikt zijn.

 • Seizoen 2021- 2022 afronden:

  Het vervolg zal eigenlijk voorlopig niet anders zijn dan in voorgaande jaren, want de bedoeling is dat alle teams nu hun spelers gaan inventariseren voor 15 mei 2022,zodat VV Maarssen op de hoogte is van de aantallen en deze kan aanvullen met onze wachtlijst cq nieuwe teams kan maken. Eea zal begeleid worden door de secretariaten en de nieuwe hoofdtrainers(of bestaande hoofdtrainers). Uiterlijk 10 juni 2022 wensen wij de nieuwe teams bekend te maken,zodat deze kunnen gaan trainen per 15 juni 2022.

  Wij zijn tevens blij, dat wij Jordy Dijns kunnen verwelkomen als JO23 trainer en Ilo Venetis zal onze JO17-1 gaan trainen en maakt de overstap van EDO.

  Enkele bestaande trainers zullen meegroeien met hun teams zoals Yesse bij de de JO15-1 en Dennis bij de JO13-3 en Joel bij de JO13-1. 

  Helaas gaan wij na het seizoen afscheid namen van Cem en dit geldt ook voor Mustafa bij de JO13-1 en danken hun voor hun inzet de afgelopen jaren.

  De meidentrainers zullen binnenkort hun wensen kunnen aangeven bij Xander en ook daar hopen wij, dat de trainers en meiden zullen blijven en het voetbal-plezier kunnen vinden bij VV Maarssen.

  Chavan wil bij deze een ieder bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en zal zijn lopende zaken afhandelen bij VV Maarssen en uiteraard nog regelmatig te zien zijn bij onze club!

 • De kleding op de foto's hierboven zijn mede mogelijk gemaakt door de inzet van Chavan en zijn stichting FC Footbalchlid.