• Via dit online formulier kunt u zich inschrijven als nieuw lid van VV Maarssen.

  Een inschrijving is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Elke inschrijving wordt beoordeeld op een eventueel postcodebeleid, ruimte in de teams etc. Dit zal beoordeeld worden door het desbetreffende secretariaat van uw leeftijdscategorie die uw inschrijving behandeld.

  Indien er geen ruimte is in een team kunt u op een wachtlijst worden geplaatst. U ontvangt hierover altijd bericht.

  Indien het lid jonger dan 16 is ontvangt de ouder een mail waarmee aanmelding van het kind moet worden bevestigd. Zonder die bevestiging kunnen wij de aanmelding niet afronden.

  Er is een voorlopige ledenstop voor het voetbalseizoen 2023/2024.
  Deze voorlopige stop geldt voor geboortejaar 2016 tot en met geboortejaar 2005. Er is enkel nog plek bij de Benjamins (2018/2019) en onze Interne Competitie (2017).

   

 • Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Maarssen is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Maarssen kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  Maarssen heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Maarssen wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Maarssen en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Maarssen en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.