• Via dit online formulier kun jij je (kind) inschrijven als nieuw lid van VV Maarssen.

    Een inschrijving is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Elke inschrijving wordt beoordeeld op een postcodebeleid, ruimte in de teams en een kennismakingsgesprek door/met de desbetreffende lichtingscoördinator van de leeftijdscategorie van de ingeschrevene.

    Eventueel kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Je ontvangt hierover altijd bericht.

    Indien de ingeschrevene jonger dan 16 jaar is, ontvangt de ouder een mail waarmee aanmelding van het kind moet worden bevestigd. Zonder die bevestiging kunnen wij de aanmelding niet verwerken.

     

  • Lidmaatschap

    Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Maarssen is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Maarssen kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

    Extra clubactiviteiten

    Maarssen heeft ook de volgende clubactiviteiten:

    Voormalige of huidige vereniging

    Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
    Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

    Je gegevens

    Adres

    Contact

    Overige vragen

    Opmerkingen

    Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Maarssen wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

    1000

    Privacyverklaringen

    Lees de onderstaande privacyverklaringen van Maarssen en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Maarssen en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.