• Coronaprotocol kleedkamers VV Maarssen

per 28 augustus 2020

In het kader van de geldende coronamaatregelen heeft VV Maarssen een apart protocol ontwikkeld voor het gebruik van de kleedkamers. Alle leden en bezoekende clubs worden dringend verzocht dit protocol strikt op te volgen. Er is geen ruimte voor discussie of interpretatie.

- Teams vanaf Benjamins tot en met O11 kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers. Dit is van toepassing voor alle bezoekende en thuisspelende teams. Dus: thuis omkleden en douchen voor deze leeftijdscategorie├źn.

- Teams vanaf O12 t/m O17 kunnen gebruik maken van 1 kleedkamer. Daar kan het gehele team in verblijven. Wel dienen begeleiders (van 18 jaar en ouder) van deze teams anderhalve meter afstand te bewaren. Wedstrijdbesprekingen binnen de kleedkamer zijn daarom meestal niet mogelijk.

O19- en seniorenteams kunnen ook gebruik maken van maximaal 1 kleedkamer. Daarbij dienen de spelers en speelsters echter in groepjes van maximaal acht personen om te kleden en te douchen. Wedstrijdbesprekingen met de gehele groep in de kleedkamer zijn dus niet mogelijk. Dus: bij O19 en ouder maximaal 8 personen in de kleedkamer. Dit protocol betekent dat er bij het omkleden en douchen van de O19 en senioren discipline en snelheid nodig is, zodat we niet te lang op elkaar hoeven te wachten.

Deze aanvullende regels gaan per direct in en gelden tot nader order. Laten we elkaar scherp houden en respectvol aanspreken. Samen kunnen we dit goed uitvoeren.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Bestuur en vrijwilligers VV Maarssen