• Doeltreffend VV Maarssen weer naar ruime overwinning

Op het kunsgras naast het afgekeurde hoofdveld behaalde VV Maarssen een soepele overwinning. Had men tegen Nieuwland nog moeite om de kansen in doelpunten om te zetten, de afgelopen twee weken, ging dat veel beter. Na de vier doelpunten tegen Loosdrecht, vlogen er nu vijf in tegen Victoria uit Hilversum.

De eerste 30 minuten ging nog redelijk gelijk op en Victoria kreeg de eerste kansen, voordat Maarssen het initiatief in handen nam. Net op het moment dat het Maarssen publiek zich af ging vragen of Maarssen de kansen nog ging benutten, was het een attente Glenn Geefshuijsen die van dichtbij de 1-0 binnenschoot. Kort daarna nam Deen van Embricqs met een prachtig afstandsschot de 2-0 voor zijn rekening en was de wedstrijd al voor het rustsignaal gespeeld. In de 2e helft scoorde Dion Gerritsen uit een mooie aanval via een assist van Zaid el Jallouli de 3-0. Daarna deed Victoria iets terug en scoorde het de 3-1 en was het zelfs even dichtbij de 3-2 voordat Maarssen de regie weer in handen nam. Spits Mitch van der Vlist pakte voor de tweede achtereenvolgende week zijn doelpunt mee en Luciƫn Dors zorgde voor het slotakkoord met een mooi schot in de verre hoek. Vijf verschillende doelpuntenmakers en ook dat geeft vertrouwen voor de komende weken.

Zaterdag wacht de zware uitwedstrijd tegen CDW uit Wijk bij Duurstede. CDW is goed gestart en staat derde met maar 1 punt minder dan de Maarssenaren. Aanvang 14.30