• Eddy Bongers viert rentree met goal bij 35+2

Bijna twee jaar lang was hij geblesseerd aan zijn rug, lang werd getwijfeld of de spelers van 35+2 Eddy Bongers nog op het veld zouden zien, maar zondag was het onverwachts zo ver; hij stond op het veld. De spelers van 35+2 verwelkomde de spits met een ware erehaag. Eddy zelf luisterde zijn rentree op met een goal! 35+2 won de uitwedstrijd tegen Elinkwijk met 2-5.
    Terwijl Eddy nog bezig was met zijn warming-up begon 35+2 gretig aan de wedstrijd. Via een vlijmscherpe counter stelde Jeroen met een mooie lange bal Castor in staat de score te openen. Jeroen was het zelf die na een mooie combinatie de 0-2 op het scorebord zette. Niet veel later scoorde Jeroen ook nog de 0-3. Intussen was Eddy ingevallen, en liet zien dat hij nog steeds aardig tegen een balletje kan trappen. Steekballen, kapbewegingen, aan niets leek te zien dat hij twee jaar niet gevoetbald had. Behalve zijn afronding, dat liet in de eerste helft te wensen over. Vlak voor rust scoorde Elinkwijk ook nog de 1-3. Maarssen 35+2 ging daardoor toch mopperend de rust in.
    Na rust voerde de zwart-witten het tempo op. Via Castor werd het 1-4. Vanaf dat moment liet 35+2 de touwtjes vieren. Het tempo verdween uit de wedstrijd en Elinkwijk kreeg wat kansen. Eenmaal scoorde de gastheer; 2-4. Dit leek ook de eindstand te worden. Totdat Eddy toch nogmaals de handen van zijn teammaten op elkaar kreeg. Alleen voor de keeper kreeg hij de bal aangespeeld, en schoot de bal droog in de korte hoek; 2-5. Voor 35+2 de eerste overwinning in het nieuwe seizoen, maar de wedstrijd zal vooral de boeken in gaan als de wedstrijd van de terugkeer van Eddy Bongers.