• Eddy Vorm bezorgt VV Maarssen zwaarbevochten zege

  VV Maarssen heeft de eerste wedstrijd bij de herstart van de amateurcompetitie gewonnen. Op sportpark Daalseweide werd zaterdagmiddag IJFC (uit IJsselstein) met 1-0 verslagen.
  Maarssen begon ondanks de flinke wind sterk aan het duel, maar kon het veldoverwicht in de eerste helft niet omzetten in doelpunten.
  Na rust ontsnapte de ploeg van hoofdtrainer Aart Jan van Boksel tot twee keer aan een achterstand. IJFC-spits Vincent Griffioen kreeg twee grote kansen, maar schoot twee keer mis.
  Abou Ouaddouch had Maarssen een kwartier voor tijd aan de andere kant op voorsprong kunnen brengen. Hij liet de mogelijkheid onbenut: zijn inzet ging hoog over.
  Juist toen, mede door de stevige wind, het duel leek af te stevenen op een gelijkspel besliste Eddy Vorm toch nog het duel. De kans die hij (in de slotminuten) kreeg maakte hij met een fraai strak schot hard af (1-0).
  De concurrenten BFC (uit Bussum) en VV De Meern wonnen ook, waardoor de achterstand op de koplopers respectievelijk drie en twee punten blijft.
  Komende zaterdag komt Geinoord (uit Nieuwegein) naar Maarssen. De aftrap is om 14.30 uur.