• Einde van een tijdperk

Met een 5-9 overwinning in de laatste uitwedstrijd van 35+2 tegen FC Weesp 35+1, komt er een einde aan een tijdperk. Het merendeel van de spelers stopt met actief voetballen. Voor Willem Feer en Bert Kok betekent dit dat zij na meer dan veertig jaar hun voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen hangen. Maar ook met Patrick van Boom, Paul Kok, Marvin Keeldar, Castor Besamusca, Andre Timisela en Ronald de Graaf stoppen er spelers die jarenlang het shirt van het eerste zondag-elftal gedragen hebben. De overige spelers Peter Meloen, Erik Lauri, Tijmen Ton, Roel ten Have, Alex Katerberg en Rene Siebe hebben jarenlang in diverse elftallen van VV Maarssen rondgelopen.

De laatste wedstrijd was een waar spektakelstuk. Na een snelle 3-0 achterstand kwamen de Allstars terug tot 3-3, om vlak voor rust toch nog de 4-3 tegen te krijgen. Na rust kwam Maarssen op stoom en liep de ploeg uit naar 4-8. Absoluut hoogtepunt was de tweede treffer van Willem Feer. Van een meter of 50 schoot hij de bal over de ver voor zijn doel staande keeper. Willen had duidelijk het beste voor het laatste bewaard. De uitslag van 5-9 deed er uiteindelijk niet meer toe.