• FC Utrecht Experience in de herfstvakantie

VV Maarssen is partnerclub van FC Utrecht. Door deze samerking kunnen onze leden gebruikmaken van allerlei speciale activiteiten. Tijdens de herfstvakantie organiseert FC Utrecht de eerste editie van de FC Utrecht Experience.

Kinderen van 7 t/m 13 jaar beleven tijdens dit driedaags FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Ze zullen veel plezier beleven en krijgen de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers zullen ze gemotiveerd worden om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Op de site kunt u meer informatie vinden over de FC Utrecht Experience.

De trainers van FC Utrecht zullen tijdens het voetbalkamp niet alleen hun ogen gericht hebben op de spelers, maar ook op de talentvolle trainers van de partnerclubs. FC Utrecht vindt het belangrijk om jonge talentvolle trainers van partnerclubs te helpen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Dit wil FC Utrecht  doen door deze trainers in te zetten tijdens de FC Utrecht Voetbalkampen en hen dan 'on the job' te begeleiden. Talentvolle trainers tussen de 16 en 20 jaar kunnen hun ambitie kenbaar maken bij ons Hoofd Jeugdopleiding Chavan Bihari