• Fysio Van Hattem, partner van vv Maarssen

  Van Hattem Fysio en Manuele Therapie is een moderne en gespecialiseerde fysiotherapie praktijk met diverse specialisaties binnen de fysiotherapie. De therapeuten hebben zich gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, orthopedische revalidatie, dry needling, taping en (sport)massage.
   
  De sportfysiotherapeuten zijn opgeleid om mensen, die een blessure hebben opgelopen of overtraind zijn, zo snel mogelijk weer aan het sporten te helpen. Daarnaast kan de sportfysiotherapeut adviseren hoe een sporter naar een specifiek doel kan toewerken.

  Van Hattem heeft op het gebied van sportrevalidatie een uitgebreide en specialistische expertise, vooral op het gebied van voetbal gerelateerde blessures zoals bijvoorbeeld de revalidatie na een knieoperatie. De praktijk van Van Hattem bezit een trainingszaal waar sportgericht gerevalideerd en getraind wordt. Indien de blessure het toestaat zal de revalidatie/training op de velden van VV Maarssen geschieden met als doel zo spoedig mogelijk weer aansluiten bij het eigen team.
   
  De hoofdvestiging van Van Hattem is aan het J. Homan van der Heideplein 88 in Maarssen (Opbuuren)
   
  Inloopspreekuur
  Iedere maandag- en vrijdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur is er een zogenaamd "inloopspreekuur". Dit is voor alle leden van de club, het is gratis en vindt plaats in de fysiotherapieruimte achter de bestuurskamer van VV Maarssen.
   
  Tijdens dit inloopspreekuur is er een sportfysiotherapeut aanwezig waar u uw vraag of klacht kunt voorleggen. Voor de consultatie van de sportfysiotherapeut dient u zich vooraf aan te melden. Aanmelden voor het spreekuur kan via info@hoenenvanhattem.nl of via het contactformulier op de website www.fysiotherapievanhattem.nl. Graag de volgende aanvullende informatie meesturen; naam, geboortedatum, telefoonnummer, huisarts, aard blessure, bij welk team u speelt en wie de trainer is.
   
  Heeft u een pijnlijke knie of rug, dan kunt u, na aanmelding, bij de sportfysiotherapeut langskomen. De therapeut voert een kort onderzoek uit en adviseert u wat u het beste kunt doen. Het zou kunnen dat u advies en oefeningen meekrijgt en geen therapie nodig heeft. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut u adviseert om of contact op te nemen met de huisarts of om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Van Hattem voor (sport)fysiotherapie of manueel therapie.
   
  Meer informatie
  Website: www.fysiotherapievanhattem.nl
  E-mail: info@fysiotherapievanhattem.nl
  Telefoon: 0346-566860
  Adres: J. Homan van der Heideplein 88, 3604 DK te Maarssen (Opbuuren)