• Grote opkomst bij Vriendjes- en Vriendinnetjesdag

    Op zondagmorgen 6 juni was het al vroeg druk op het Sportpark van VV Maarssen. Speciaal voor de jongste jeugd van 4 tor en met 7 jaar werd er een Vriendjes- en Vriendinnetjsdag georganiseerd. De Benjamins (4 en 5 jaar) en De Internen (6 en 7 jaar) mochten hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen om kennis te maken bij VV Maarssen. Ook kinderen die nieuwe vriendjes en vriendinnetjes willen maken, waren van harte welkom.

    Onder leiding van coördinator Michiel Wissenburg was er op het hoofdveld een clinic uitgezet, waarbij de kinderen met allerlei verschillende voetbalonderdelen konden kennismaken. In kleine groepjes werden de kinderen getraind door de trainersstaf en diverse selectiespelers van VV Maarssen.

    Een uur was eigenlijk te kort voor alle voetbalpret, maar gelukkig was er ook nog een springkussen. Daarna was het de beurt aan de 6 en 7-jarigen, die onder leiding van hun trainers partijvormen en voetbalonderdelen met elkaar afwisselden. Ook hierbij veel nieuwe gezichten die kennis kwamen maken met voetballen.

    Zowel de Benjamins als de Internen trainen bij VV Maarssen elke zondag van 09.30 uur tot 10.30 uur (Benjamins) en van 11.00 tot 12.00 uur (De Internen). Er wordt doorgetraind tot zondag 11 juli. Meetrainen of direct lid worden? Aanmelden gaat online via www.vvmaarssen.nl/inschrijven. Meer informatie via michielwissenburg@vvmaarssen.nl