• Guus Marees Memorial op 29 september

Op dinsdag 29 september wordt in Utrecht de Guus Marees Memorial gespeeld, een voetbalwedstrijd tussen twee teams van scheidsrechters, ter ere van Guus Marees. Deze Memorial wordt gespeeld op het hoofdveld van Elinkwijk. Aanvng 20.00 uur.

Guus was een zeer bekende scheidsrechter in het land, en overleed afgelopen februari op 57-jarige leeftijd ten gevolge van kanker. Ook bij VV Maarssen was Guus Marees een goede bekende, vooral ook als partner van Sandra Klein Lendering (vast staflid en assistent-scheidsrechter bij onze Zaterdag-1).

Speciaal ter nagedachtenis aan Guus Marees wordt deze Memorial-wedstrijd gespeeld, met diverse gastspelers en hartverwarmende steun van diverse organisaties. Vanuit VV Maarssen spreken we ook graag onze steun uit voor dit eerbetoon aan Guus. De Memorial is gekoppeld aan een fundraisingcampagne via KWF.nl. De initiatiefnemers hopen hiermee een mooi bedrag op te halen.