• Beste Maarssenaren,

Ben je ondernemer of zzp-er, en ben je betrokken bij de voetbalclub VV Maarssen omdat je bijvoorbeeld lid bent, kinderen, neefjes, nichtjes of kleinkinderen hebt spelen in een (jeugd)elftal, dan bieden wij een perfecte mogelijkheid om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten.

De  businessclub van VV Maarssen organiseert op 20 juni aanstaande een haringparty bij restaurant The Riverside in Maarssen.

De club gaat verhuizen, we bestaan in 2027 100 jaar, kortom er is veel te doen de komende jaren qua inrichting en organisatie waarbij wij uw hulp goed kunnen gebruiken en uw bedrijf wellicht kunnen betrekken bij onze plannen.

Wij zullen u op deze dag informeren over onze plannen en de toekomst, maar voornamelijk gaan we er een gezellige activiteit van maken.

We hebben niet onbeperkt plaats dus geef u snel op via deze link.

De entree is gratis en wij verzorgen de hapjes en drankjes. Tevens zal Michael Oomen ons trakteren op een optreden.

Graag tot donderdag 20 juni aanstaande bij The Riverside.