• Sponsor Spotlight: Alex Bar

Van de ene op de andere dag zag de wereld er door corona totaal anders uit. Gezondheid is wat ons bezighoudt. De dingen die eerst zo belangrijk leken, zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Voetbal is niet meer zo’n belangrijke bijzaak…
    Ook bij VV Maarssen was het verenigingsleven volledig tot stilstand gekomen. Daarmee missen veel leden en supporters een groot deel van hun sociale leven. We blijven gelukkig goed op elkaar letten en iedereen zet zijn beste beentje voor. Bij VV Maarssen houden we elkaar vast.
    Onze sponsors hebben het - net zoals de rest van het bedrijfsleven in Nederland - moeilijk. Ze kunnen in deze bizarre tijd onze steun goed gebruiken. We willen onze leden, supporters en andere inwoners van Maarssen en omstreken oproepen de lokale ondernemers, die het verenigingsleven al die jaren hebben ondersteund, te steunen. Juist nu, door bij deze middenstanders te kopen of te bestellen.
    #supportyourlocals

Sponsor Spotlight: Alex Bar
    In deze nieuwe rubriek besteden wij extra aandacht aan onze trouwe sponsors.

In het centrum van ons mooie dorp is eigenaar Alex Rosendahl alweer vijf jaar de gastheer en drijvende kracht van Alex Bar. Veel van onze VV Maarssen-leden komen hier regelmatig samen voor een borrel, lunch, diner of gezellige feestavond. Ook de mannen- en vrouwenselecties van VV Maarssen zijn al een aantal keren op uitnodiging van eigenaar Alex Rosendahl te gast geweest voor een sportieve lunch.

De laatste Business Club-avond van VV Maarssen begon en eindigde ook bij Alex Bar en toen werden de sponsors van VV Maarssen getrakteerd op een Hollands buffet, voorafgaand aan een theatervoorstelling in Amsterdam. Na afloop stonden de ouderwetse bitterballen en drankjes klaar. Dit soort gezellige avonden moeten we nu missen, maar ook deze ondernemer toont zijn creativiteit: met ijsjes-to-go en bezorgmaaltijden voor de (zakelijke) lunch en lekkere diners worden de gasten nu op locatie verzorgd.

Klik op www.alexbar.nl en like de Facebookpagina van Alex Bar om op de hoogte te blijven van de nieuwe en bestaande activiteiten. En nu maar hopen dat we snel weer een drankje op het terras kunnen doen!