• In de Sponsor Spotlight: Avance

Van de ene op de andere dag ziet de wereld er door corona totaal anders uit. Gezondheid is wat ons bezighoudt. De dingen die eerst zo belangrijk leken, zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Voetbal is niet meer zo’n belangrijke bijzaak…

Ook bij VV Maarssen was het verenigingsleven volledig tot stilstand gekomen. Daarmee missen veel leden en supporters een groot deel van hun sociale leven. We blijven gelukkig goed op elkaar letten en iedereen zet zijn beste beentje voor. Bij VV Maarssen houden we elkaar vast.

Onze sponsors hebben het - net zoals de rest van het bedrijfsleven in Nederland - moeilijk. Ze kunnen in deze bizarre tijd onze steun goed gebruiken. We willen onze leden, supporters en andere inwoners van Maarssen en omstreken oproepen de lokale ondernemers, die het verenigingsleven al die jaren hebben ondersteund, te steunen. Juist nu, door bij deze middenstanders te kopen of te bestellen.
     #supportyourlocals

In de Sponsor Spotlight: Avance
    In deze rubriek besteden wij extra aandacht aan onze trouwe sponsors.

VV Maarssen zet de sponsors in de spotlight, maar onze hoofdsponsor Avance zet deze week haar eigen medewerkers in de spotlights!

Avance ICT Groep Nederland b.v. stuurde de mensen van hun kantoor op pad door heel Nederland om een bloemetje, een flesje wijn en chocola te bezorgen bij de collega’s die in veel gevallen thuis aan het werk zijn.