• In de Sponsor Spotlight: Venus

Van de ene op de andere dag ziet de wereld er door corona totaal anders uit. Gezondheid is wat ons bezighoudt. De dingen die eerst zo belangrijk leken, zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Voetbal is niet meer zo’n belangrijke bijzaak…

Ook bij VV Maarssen is het verenigingsleven volledig tot stilstand gekomen. Daarmee missen veel leden en supporters een groot deel van hun sociale leven. We blijven gelukkig goed op elkaar letten en iedereen zet zijn beste beentje voor. Bij VV Maarssen houden we elkaar vast.

Onze sponsors hebben het - net zoals de rest van het bedrijfsleven in Nederland - moeilijk. Ze kunnen in deze bizarre tijd onze steun goed gebruiken. We willen onze leden, supporters en andere inwoners van Maarssen en omstreken oproepen de lokale ondernemers, die het verenigingsleven al die jaren hebben ondersteund, te steunen. Juist nu, door bij deze middenstanders te kopen of te bestellen.
    #supportyourlocals

Sponsor Spotlight: Grieks Restaurant Venus
    In deze nieuwe rubriek besteden wij extra aandacht aan onze trouwe sponsors.

Grieks Restaurant Venus is al 25 jaar een begrip in Maarssen en natuurlijk ook sponsor van VV Maarssen. Het middenin Maarssen-Dorp gelegen restaurant was voor veel gasten een vaste stek voor een heerlijke maaltijd en Griekse gezelligheid. Uit eten kan nu even niet meer, maar als je nog steeds wilt genieten van de Griekse specialiteiten kun je je favoriete gerecht nog steeds afhalen of laten bezorgen in Maarssen(broek), Vleuten, Vleuterweide en Breukelen. Bel met 0346-552506 of kijk op de website www.restaurantvenus.nl.
    Like de Facebook-pagina voor de laatste menu's en andere informatie; Grieks Restaurant Venus (alleen op maandag gesloten).