• Interne Competitie JO7

  Na een jaar Benjamins ga je voetballen in de Interne Competitie. Dit team traint 1 keer peek en speelt 1 keer week onderling partijtjes.

  In deze groep wen je een beetje aan het competitie voetbal want volgend jaar ga je in een echt team voetballen tegen andere verenigingen en daar moet je natuurlijk wel een beetje aan wennen.

  Elke vrijdagavond gaan we trainen en op zondagochtend gaan we onderling leuke partijen voetballen.

  Kennismaken & Trainingen 
  Als u uw kind kennis wilt laten maken met voetbal dan mag hij/zij meedoen met de JO-7 (Interne Competitie) bij vv Maarssen. U kunt uw kind dan drie keer mee laten trainen en vervolgens besluiten om door te gaan en lid te worden. 

  Voor meer informatie kunt u terecht bij onze lichtingsco√∂rdinator van de JO7. Hij is te bereiken via bartsimons@vvmaarssen.nl 

   

 • Trainingstijden

  Elke vrijdagavond van 17.30 tot 18.30 uur op veld 11 en elke zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur ook op veld 11 (indien de grasvelden zijn afgelast wijken wij uit naar het kunstgrasveld 3).

 • Trainer(s) Interne Competitie

  NaamFunctie
  Hattink, JeroenTrainer
  Heijden, Mark van derTrainer

  Er zijn 4 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Team indeling

  Naam
  Lahrech, Liyem Kacem

  Er zijn 45 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Staat jouw naam niet in het team?
  I.v.m. met privacywet (AVG) mogen wij zonder toestemming geen namen publiceren zonder toestemming van de speler (of indien de speler onder de 14 is, van de ouders).

  Hoe geef ik VV Maarssen toestemming om mijn naam zichtbaar te maken?
  U kunt dit doen door in de voetbal.nl app hiervoor toestemming te geven. Download de app via de Apple Store of Google Playstore. Na het downloaden dient u zich te registreren in de app (gebruik hiervoor het mailadres waarmee u zich heeft ingeschreven bij VV Maarssen). Na het registreren kunt u inloggen en kunt u toestemming geven in de instellingen (indien u ouder bent ziet u uw kinderen staan bij 'Mijn Kinderen'). Kies hierna op Normaal of Beperkt en de naam van uw kind is binnen 1 uur zichtbaar op de site).

  Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig?
  Stuur in dit geval een mail met uw vraag naar secretaris@vvmaarssen.nl