• JO12-4 wint de slag van Daalseweide

Het eerste weekend van het seizoen stond deze wedstrijd ook op het programma. Toen gingen we met 3-0 ten onder bij onze buren. Dit zou ons niet nog een keer gebeuren. De wekkers stonden vroeg deze ochtend, want voor de wedstrijd wilden we een nieuwe teamfoto maken. Iedereen stond om 8.15 uur heerlijk in het zonnetje.

Na de teamfoto kon de warming-up gaan beginnen. De jongens waren scherp en hadden er zin in. We hadden geen scheids toegewezen gekregen dus hebben we onze eigen Ronnie opgetrommeld. Het was 9.00 uur en het beginsignaal klonk.

De jongens gingen gelijk op de aanval en zetten DWSM vast op eigen helft. Na vier kansen te hebben gehad, konden we eindelijk juichen. Na een heerlijke aanval met één keer aanraken stond de 1-0 op het scorebord. De tegenpartij wist niet waar ze het hadden, wij zaten er kort op en kregen kans op kans, maar gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

In de rust de jongens toegesproken en gezegd dat het top ging. Ze speelden van achter uit met tikken en de ruimte, hierdoor moest DWSM komen en konden wij ons eigen spel spelen. Dit moesten ze de tweede helft doorzetten en dan zouden de goals vanzelf komen. De jongens namen dit mee en het had snel resultaat, want na vijf minuten viel de 2-0. Na mooie acties en aanvallen stond er eind van de wedstrijd 4-1 op het scorebord. De volgende horde voor het winterkampioenschap was genomen.

Heerlijk om te zien dat de jongens elkaar steeds meer vinden en vanuit hun eigen kracht voetballen. Met prachtige acties in de aanval en ook niet te vergeten de goede verdediging is het elke week weer genieten om de JO12-4 als team te zien spelen, lachen en vooral plezier te hebben.

Volgende week Desto uit, kijken of ze de winning mood kunnen voortzetten...