• JO17-3 treurt om overlijden Nico IJsakkers

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd van JO17-3 tegen DESTO JO17-4 in het teken van het overlijden van Nico IJsakkers. Nico was de afgelopen jaren meerdere malen trainer en coach van dit team en altijd erg betrokken bij de jongens. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Nico.
    Wat zullen we Nico met zijn allen missen!

De jongens hebben de wedstrijd gespeeld, zoals Nico het graag had gezien. VV Maarssen was duidelijk de betere partij en de tegenstanders hadden weinig in te brengen. De JO17-3 won deze wedstrijd dan ook overtuigend met 4-0. John Ista, die het stokje als coach van dit team voor de rest van het seizoen gaat overnemen van Melvin van Doesburg, had dan ook weinig te doen. We willen Melvin bedanken voor alles wat hij voor het team heeft gedaan en wensen John veel succes bij de afronding van het voetbalseizoen.