• JO9-5 toont groot respect voor overleden tegenstander

Terwijl verreweg de meeste wedstrijden zaterdag waren afgelast in verband met de aanhoudende regenval, speelde VV Maarssen JO9-5 een wedstrijd die ABSOLUUT door moest gaan. Op het kletsnatte sportpark ‘De Kruisboog’ in Houten speelden wij tegen Delta Sports JO9-4 de herinneringswedstrijd voor een overleden sportvriend.

Met grote verslagenheid hadden wij afgelopen week vernomen dat een 8-jarige speler van Delta Sports JO9-4 door een tragisch verkeersongeval om het leven was gekomen.
    Wegens deze tragische gebeurtenis is er de afgelopen week goed telefonisch contact geweest tussen de trainers van beide teams. Hierin zijn de details besproken om er een mooie herinneringswedstrijd van te maken.

Dit resulteerde onder andere in een werkelijk ijzingwekkende minuut stilte in de stromende regen. Wederom is gebleken dat sport verbroedert. Wie je ook bent, en waar je ook vandaan komt. Dat kinderen op deze leeftijd zo’n groot teken van respect naar elkaar kunnen tonen, voelt voor iedereen als de grootste overwinning die je maar kunt behalen.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden. Wij wensen hen namens vv Maarssen JO9-5 heel veel sterkte.

Lieve sportvriend. Rust zacht.