• Laatste wedstrijd VV Maarssen 4

De laatste wedstrijd van het seizoen werd een gelijkspel. 5-5 tegen De Meern.
    Geen verslag van de wedstrijd. Maar een verslag van het seizoen 2018 - 2019.
    Hulde!
    Wat een seizoen. En wat een mooie groep!

Hulde voor de doelman met storingsdienst Sven. Hulde voor Ronald Gouka, rots in bange dagen in de verdediging. Kan niet zonder Aldert, de gentleman voorstopper aller tijden. Hulde!

Hulde voor Jan-Willem die de last van het aanvoerderschap ook dit jaar heeft gedragen. En voor Ronald Daalhuizen, die weet dat soms de botte bijl nodig is.

Hulde voor David, vond het voetbalplezier terug als back. Hulde voor de onverstoorbare Bram. Schuwt nooit het vuile werk. En boos worden met de zacht G is heel sexy. Hulde voor onze eigen Ravanelli Jochem. Op tijd fit om de kampioenswedstrijd te voetballen.

Hulde voor buffel Ralph, te ziek om te trainen maar nooit te ziek voor een biertje na trainen. Hulde voor Koos. Voetbal is emotie en hij is verliefd en iedereen mag het weten. Hulde voor paasjes strooier Ramon. Hulde voor het duo Mitchel en Fabian, een geoliede tandem op het middenveld. En altijd bijgestaan door de harde werkers Leroy en Erik. Altijd positief en altijd inzet. Hulde!

Hulde voor steekpass Peter. Werkte dit seizoen keihard op zijn paarse sloffen.

Hulde voor Bart. Omgeturnd van middenvelder naar kilometervreter achter de spitsen. Loopt graag voor de topscorer Wensley. En voor Pieter. Altijd dreigend, altijd zelf kansen creƫren. Hulde!

Hulde voor heuptrap Samuel. Gelegenheidspits. Alles beter als hij maar niet back hoeft te staan. Hulde voor Jos, vlaggend en retro voetbalshirt drager op trainen.

En natuurlijk hulde voor Arnout. Dankbaar als hij kon spelen en doen waar hij goed in was, sjouwen, sleuren en zijn kont erin.

Hulde
    Hulde en nog eens hulde!

Wat een mooi seizoen!