• Maarssen-4 slaat gat door winst op Odysseus ’91

  HMS snoepte eerder op de dag concurrent Odin een punt (1-1). Winnen betekende voor Maarssen meer lucht aan kop.
  Afspraken waren helder. Kort op de man, vastzetten en strijd. Het eerste deel van de eerste helft een onrustig en gehaast Maarssen. De wil was er, maar misschien net teveel.
  Odysseus was fantasieloos. En Maarssen wilde te graag de 1-0 forceren. Maarssen bleef het initiatief houden. Loon naar werken kwam halverwege de eerste helft. Wensley Chan-A-Hung opende de score, met dank aan een prachtige voorzet van Ramon Sekeris. De wedstrijd was gespeeld na een rake kopbal van Ronald Gouka. Met dank aan een messcherpe hoekschop van Koos Lieffijn. Met 2-0 werd gerust.

  De tweede helft was voor Odysseus 45 minuten te lang. Maarssen rook bloed en wilde werken aan het doelsaldo. Odysseus wilde niet nog een pak slaag als vorige week (7-1 verlies tegen DWSV). Gevolg, op eigen helft blijven en hopen dat de tijd heel snel gaat.
  Maarssen hield het tempo hoog. Het publiek in de zon werd getrakteerd op nog vier doelpunten: Wensley Chan-A-Hung (2x), Ramon Sekeris en Bart van Eeden. Eindstand 6-0.

  Op de foto Samuel Steenbeek aandachtig luisterend. De zes maanden in Taiwan hebben hem duidelijk volwassen gemaakt. Foto: Jochem Coljee.