• Maarssen 4 wint winderig duel

De eerste wedstrijd na de winterstop tegen nummer laatst Brederodes.
    De afspraken waren helder: bal laag houden, strijd op het middenveld en plezier maken.
    De 1e helft een aandringend Maarssen met veel balbezit. Brederodes kwam tot twee speldenprikken. Maar sluitpost Sven Hulshof werd niet getest. Pal voor rust werd over de linkerflank spits Wensley Chan-A-Hung gevonden. Zijn kopbal moest de wedstrijd openbreken. Moest, want het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Met de brilstand werd de rust ingegaan.

In de tweede helft voerde Maarssen het tempo op. De thuisploeg kwam het middenveld niet over door goed druk zetten van Maarssen. Hard werken werd beloond met drie doelpunten kort achter elkaar.

Drie punten gaan mee naar Maarssen en Brederodes blijft de rode lantaarn dragen.

Doelpunten: Bram van Rijsingen, Koos Lieffijn, Wensley Chan-A-Hung

(Foto: de 3e helft, door Jochem Coljee)