• Maarssen JO9-2

Op deze pagina treft u alle informatie omtrent het team die u nodig heeft. Zoals u wellicht weet heeft de KNVB besloten om geen uitslagen en standen te publiceren, vandaar dat deze informatie ontbreekt.

Staat jouw naam niet in het team?
    I.v.m. met privacywet (AVG) mogen wij zonder toestemming geen namen publiceren zonder toestemming van de speler (of indien de speler onder de 14 is, van de ouders).

Hoe geef ik VV Maarssen toestemming om mijn naam zichtbaar te maken?
    U kunt dit doen door in de voetbal.nl app hiervoor toestemming te geven. Download de app via de Apple Store of Google Playstore. Na het downloaden dient u zich te registreren in de app (gebruik hiervoor het mailadres waarmee u zich heeft ingeschreven bij VV Maarssen). Na het registreren kunt u inloggen en kunt u toestemming geven in de instellingen (indien u ouder bent ziet u uw kinderen staan bij 'Mijn Kinderen'). Kies hierna op Normaal of Beperkt en de naam van uw kind is binnen 1 uur zichtbaar op de site).

Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig?
    Stuur in dit geval een mail met uw vraag naar secretaris@vvmaarssen.nl

• Team indeling

NaamRolFunctie
    Soest, Finn vanTeamspeler
    Tricht, Sim vanTeamspeler

Er zijn 6 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Staf

Geen informatie

• Programma

DatumCompetitiesoortWedstrijdAccommodatieVeld