• Met 1 punt terug uit Amsterdam

Zaterdag 24 maart 2018 stond de wedstrijd Buitenveldert MO17-1 vs VV Maarssen MO17-1 op het programma. Om 9:00 verzamelen en om 10:00 de wedstrijd. Het was nog even spannend of we wel een wissel hadden die wedstrijd. Een hoop geblesseerden, zieken en noem maar op…
    Uiteindelijk hadden we 13 dames weten te verzamelen om de op papier een makkelijke wedstrijd te spelen. Tijdens de bespreking is de dames op het hart gedrukt dat ondanks de laatste plaats van Buitenveldert, hier de wedstrijd niet zomaar gewonnen is.
    En zo gezegd, zo gebeurde het ook.

Het bleef tot aan de rust 0-0. In de rust aangegeven dat we het op eigen kracht moeten doen en dat dan de doelpunten vanzelf zouden komen.
    Echter, we kwamen binnen 10 minuten 1-0 achter. Gelukkig binnen twee minuten weer gelijk, maar we moesten oppassen. Esra werd binnen de 16 neergelegd en kreeg hiervoor geen penalty, en Lara zag een voorzet door een verdedigster van Buitenveldert mooi gestopt worden met haar handen. Ook geen strafschop.

En wat gebeurde er… na een fout achterin maakte Buitenveldert de 2-1, waar we al bang voor waren. Binnen 5 minuten was het gelukkig weer gelijk en werd de 2-2 tevens de eindstand. Omdat we zelf ook niet goed hebben gevoetbald is misschien 2-2 wel een terechte uitslag, al hadden we graag met 3 punten naar Maarssen willen vertrekken.