• Fantastische reactie van leden VV Maarssen na vernieling tribune

Vanmorgen las ik als voorzitter van VV Maarssen het AD en werd ik nogmaals geconfronteerd met het zinloze vandalisme door stoeltjes op onze tribune te vernielen. Maar even later was mijn dag weer helemaal goed. Ik ontving namelijk een berichtje van onze trainer/leider van de JO12-4, Etienne van Basten.

Etienne was zo geraakt door de vernieling dat hij spontaan aanbood € 200,00 aan de club te schenken om nieuwe stoeltjes van te kopen. Fantastisch toch? Ik ben gelijk op zoek gegaan en van dit geld kunnen we acht stoeltjes kopen. Lid van de onderhoudscommissie en Commissie Topsport Senioren Maarssen, Antoon Goes, kwam vanmiddag ook met een donatie voor vier stoeltjes.

Hiermee is een belangrijk deel van de schade weer vergoed. De onderhoudsploeg zal natuurlijk wel wat werk hebben, maar dat doen ze graag. Zo zie je maar weer; vandalisme kan nog zo zinloos zijn, maar een club met betrokken leden is altijd sterker.

Etienne en Antoon: heel hartelijk dank!

Met sportieve groet,

Bert van der Meijden
    Voorzitter VV Maarssen

UPDATE:

Naar aanleiding van bovenstaand bericht stroomden de schenkingen binnen. Nadat Chris van Mildert deze week een stoel schonk, heeft ook de A-selectie van VV Maarssen vier tribunestoelen geschonken. We hebben er inmiddels 17! We zijn dus op de goede weg...

Het vervangen van de oude stoelen is een investering in de toekomst, omdat we straks op onze nieuwe locatie alle stoelen in zwart en wit willen hebben. Daarom gaan we nu al de stoelen in deze kleuren vervangen. Het zou mooi zijn als we nu alvast een gedeelte nieuw hebben. Mocht u ook een stoel willen schenken, ze kosten € 25 per stuk. Tijdens het Topprogramma met vier beeldbepalende thuiswedstrijden op zaterdag 19 oktober wordt er aandacht gevraagd voor deze stoelen-actie. Zie het afzonderlijke bericht op deze site.