• Download Rinus de App

  Rinus is een online tool ontwikkeld voor alle jeugdtrainers in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen en meerweekse programma's, allemaal ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen.

  Je kunt op dit platform terecht voor al jouw voetbaluitdagingen. Of je nu voor het eerst een team gaat coachen en begeleiden of al in het bezit bent van een KNVB-diploma. Rinus is nu ook als App verkrijgbaar op jouw smartphone en tablet. Download hem nu via de App Store of Google Play.

  Hier vind je verschillende oefeningen voor alle leeftijden. De oefeningen zijn uitdagend voor spelers, geven veel prikkels en plezier.

  Hier vind je verschillende meerweekse programma's voor alle leeftijdscategorieën. De programma's zijn acht weken en gericht op teams die één of twee keer in de week trainen.

  Hier vind je verschillende meerweekse programma's voor alle leeftijdscategorieën. De programma's zijn acht weken en gericht op teams die één of twee keer in de week trainen.

  Je kunt de app downloaden voor Apple in de AppStore en voor Android in de Google Play Store.

  Je kunt inloggen met dezelfde gegevens waar je ook mee inlogt bij de wedstrijdzaken en/of voetbal.nl app. Je kunt dan een leeftijdcategorie kiezen en hier vind je alle traininsstof die je maar kunt bedenken.