• Oproep nieuwe scheidsrechters

Beste leden en ouders van VV Maarssen,

Aan het voetbalseizoen 2019/2020 is abrupt een einde gekomen door de maatregelen van COVID-19. We gaan ons nu dan ook richten op het nieuwe voetbal seizoen 2020/2021. De scheidsrechterscommissie is dan ook op zoek naar jou om ons scheidsrechterskorps te versterken.

Afgelopen jaren zijn enkele scheidsrechters gestopt of weggevallen. Het afgelopen jaar hebben wij acht pupillenscheidsrechters opgeleid. Zij zijn dan ook enthousiast bezig met fluiten. Ook zijn er twee pullenscheidsrechters doorgeschoven naar een heel veld en hebben daarvoor de opleiding ‘Verenigingscheidsrechter’ gevolgd en met een goed resultaat afgerond.

Wij zijn nu dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste scheidsrechters, die in eerste instantie intern worden opgeleid tot pupillenscheidsrechter. Ook bestaat de mogelijkheid voor ouders om opgeleid te worden tot scheidsrechter op een heel veld.
    Meld je nu dan ook aan en kom ons gezellige scheidsrechtersteam versterken. Wij zullen in overleg met jullie kijken wanneer jullie kunnen fluiten.

Aanmelden kan via e-mail: Ronaldoverbeek@vvmaarssen.nl.

Met vriendelijke groet,

Ronald van Overbeek