• John van den Helder overleden

Op maandag 30 augustus is John van den Helder ons helaas ontvallen. John was jarenlang actief binnen onze club en van 1998 tot 2006 voorzitter van de jeugdafdeling van VV Maarssen.

John van den Helder kende iedereen en andersom kende iedereen John. Hij deed zijn vrijwilligerswerk altijd met enthousiasme en humor. Typerend voor John was dat hij zowel met volwassenen als met jeugd goed kon communiceren. Hij bracht een stuk gezelligheid in, waarvan je deel wilde uitmaken.

John introduceerde de Jeugd Olympiade bij VV Maarssen. Hij had hiermee ervaring opgedaan bij een andere voetbalvereniging en hij wist in korte tijd bij VV Maarssen de Olympiadecommissie op te zetten. Van 2004 tot en met 2008 was John voorzitter van de Olympiadecommissie; het absolute hoogtepunt was het lustrum in 2008 dat groots werd gevierd. Dat kon je aan John van den Helder overlaten.

John was een voorbeeld voor de vrijwilligers bij onze vereniging en we gaan hem missen. Wij wensen zijn vrouw Corrie en zijn vrienden veel sterkte toe in de komende periode.

Bestuur VV Maarssen