• De nieuwe presentatiegids van VV Maarssen is klaar en kan gelezen worden. Het is weer een prachtig exemplaar geworden met dank aan de commissie die hem heeft samengesteld en natuurlijk ook aan de sponsors die met hun bijdrage deze gids mogelijk maakten.

    Vorig jaar presenteerde VV Maarssen de eerste presentatiegids voor de club met ambitie. Dat was al een prachtig exemplaar, maar helaas viel dat seizoen in duigen door Corona. Daardoor was het beoogde bereik van de gidsen beperkt. Nu een nieuwe kans in een nieuw seizoen, waarin het eerste zaterdagelftal naar boven kijkt. Zij hebben de ambitie om naar de eerste klasse te promoveren. Dat wordt een hele uitdaging want alle clubs kennen inmiddels de ambitie en de kracht van VV Maarssen. Na twee seizoenen bovenaan te hebben gestaan, zonder promotie door het bekende virus, moet het dit jaar echt gaan gebeuren.

    Aan de schoonheid van de gids zal het niet liggen. In het blad staan verschillende artikelen onder andere over de jeugd van VV Maarssen, over verschillende afdelingen en een interview met profscheidsrechter Dennis Higler. Afgelopen woensdag overhandigde Antoon Goes, als voorzitter van de presentatiegidscommissie, het eerste exemplaar aan jeugdvoorzitter Kim van den Bosch. Wij hopen dat de gids door een ieder met veel plezier wordt gelezen en dat het een voorbode is voor een mooi seizoen!