• Prima start Maarssen 2

Zaterdag 29 augustus jl., eindelijk is het zover, na een duidelijke uitleg van de coronamaatregelen voor zowel in de kleedkamer als dug-out en binnen het veld werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in gang gefloten door arbiter dhr. R.W. Vlietman.

VV Maarssen zaterdag 2 tegen Valleivogels 2, beide teams stonden te popelen om een lekker partijtje bekervoetbal op de kunstgrasmat van veld 3 te leggen.

Na een prima warming-up ging Maarssen 2 nadrukkelijk op zoek naar een snelle openingstreffer conform aanvalsplan, geïnstrueerd door de trainer. De spelers van Maarssen 2 hadden er zin in, en met gogme, ervaring en jeugdig elan werd Valleivogels snel op achterstand gezet. De eerste 25 minuten van Maarssen waren weergaloos, en de aanname wordt gemaakt dat de redelijk drukke bezetting langs de lijn door supporters zich dan ook hebben vermaakt. We zijn welliswaar geen Ajax, maar Maarssen 2 wil graag mooi voetbal spelen. Gepaard met goede individuele acties, een felheid op de bal, en om in voetbaljargon te blijven met een enorme drive om te herstellen bij balverlies.

VUIL WERK MAG NOOIT BLIJVEN LIGGEN.

Wedstrijdstatistieken: Maarssen 2 – Valleivogels 2
    Uitslag 6-1
    Balbezit percentage: 61% vs 39%
    Goals: Giuliano 2x, Jacko, Serkan, Julian en Joeri
    Spelers: Peter, Udo, Jordi, Renato, Roan, Julian, Yorick, Jacko, Serkan, Giuliano, Sven(c), Wesley, Joeri, Remko, Sam en Daan.

DE TOON IS GEZET!

Volgende bekerwedstrijd is de derby van Maarssen.
    OSM ’75 2 – Maarssen 2, aanvang wedstrijd op sportpark Fazantenkamp is 12.40 uur op zaterdag 5 september.