• Resultaat door het putje

U zat vast nog met smart te wachten op het wedstrijdverslag van VV Maarssen 2 van afgelopen zaterdag uit bij Renswoude. Nu we vooralsnog tijdelijk het spelen van wedstrijden aan banden leggen, willen we u toch niet teleurstellen en volgt het hierbij verslag van de wedstrijd.

Uit bij Renswoude ging VV Maarssen 2 op zoek naar eerherstel na een onterecht verloren wedstrijd in de vorige competitieronde. Op het tijdstip van half drie in het pittoreske Renswoude waren de beperkende coronamaatregelen niet afdoende om het weekend te vergallen. Hondenweer, regent dat het giet, het komt met pijpenstelen uit de lucht op een oud gladgelopen kunstgrasveld, beetje te vergelijken met ons eigen veld 2, heeft Maarssen 2 slechts één punt mee terug genomen.

Maarssen begon gedreven en fanatiek aan de wedstrijd met wat kleine kansen, voordat Tim ons ploegje op voorsprong bracht dankzij een assist van Sven. Dan de domper, deksel op de neus: net voor rust door een schot van de rand 16 meter van Renswoude werd de ruststand 1-1 bereikt.

De tweede helft, het weer werd niet beter, het spel werd niet beter, de instelling van de op voorhand bestempelde betere spelers was ver te zoeken, en waarschijnlijk was deze instelling weggespoeld door het afvoerputje vanwege de vele neerslag.

Compliment aan de nummers 1, 2, 3, 4 , 5 en 6 en twee invallers voor het verrichten van veel ondankbaar werk, waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Een eindstand van 1-1 was het resultaat, en eeuwig zonde. De verslaggever heeft vernomen dat er al excuses zijn gemaakt voor het getoonde spel met instelling, en hoopt dat de tijdelijke voorzorgsmaatregelen om verdere besmettingen van corona ook besmettingen op mentaliteit, instelling en frustraties zal tegengaan.

We wachten de besluitvorming tot hervatting van trainingen en spelen van wedstrijden in competitieverband gedwee af, en dan spoelen we snel deze nasmaak weg. Stay safe en blijf fit. Bitterballen is geen sport!

Uitspraak van de dag: je goed voelen begint met alles geven en het bij jezelf te zoeken.

Wedstrijdstatistieken: Renswoude 2 - Maarssen 2
    Uitslag 1-1
    Balbezit: 43% - 57%
    Goals: Tim
    Spelers: Gino, Zaid, Volkan, Ferdi, Roan, Tim, Yorick, Julian, Sven, Wesley S, Giuliano, Sam, Remko, Geert, Wesley de B en Romé.