• Scheidsrechters gezocht!

Voetbalvereniging VV Maarssen is met spoed op zoek naar scheidsrechters voor een half of heel veld. Ook in de zaal zijn dringend scheidsrechters nodig.

We zoeken met spoed zowel jeugdscheidsrechters als volwassen scheidsrechters (ouders of teamleden uit de oudere teams) die graag een wedstrijd willen leiden voor onze leuke en vooral sportieve vereniging. Ook al heeft u geen ervaring, onze scheidsrechterbegeleiders onderteunen graag en voorzien nieuwe vrijwilligers van tips om de wedstrijden op een leuke en vooral sportieve manier te leiden.

Interesse of vragen? Neem dan direct contact op met de scheidsrechterscommissie van VV Maarssen.
    U kunt een mail sturen naar: Ronald van Overbeek Scheidsrechterscoördinator VV Maarssen.
    Mail: ronaldoverbeek@vvmaarssen.nl.
    Of naar de ondersteuner van de commissie, Tine Bakker, via tinebakker@vvmaarssen.nl.