• Teamkleding

Bij VV Maarssen betalen alle spelende leden een kleine kledingbijdrage bij de contributie. De club verzorgt daarmee voor elk team de teamtas met kleding. Dat houdt in: een officiƫle wedstrijdbroek en -shirt voor elke speler en keeper. Voor overige kleding (kousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen) draagt elke speler zelf zorg.

VV Maarssen-kousen (zwartwit gestreept) zijn verkrijgbaar bij Wellsport op de Kaatsbaan 11 te Maarssen-Dorp. De clubkousen zijn hier ook te bestellen via de webshop.

Voor de jeugdteams geldt het volgende:

Per team is er een teamtas dat aan het begin van het seizoen wordt gegeven aan een leid(st)er en/of train(st)er die binnen het team de kleding verzorgt en verdeelt. Aan het einde van het seizoen of bij stoppen met voetballen bij VV Maarssen of dat betreffende team, dient alle kleding schoon en gewassen weer ingeleverd te worden. Aan het einde van het seizoen centraal per teamtas.

Elke leeftijdscategorie heeft specifieke eigen maten. Zo krijgt ieder kind kleding op maat.

Alle wedstrijdbroekjes zijn op dit moment standaard voorzien van een binnenbroekje. Het is niet toegestaan deze eruit te knippen.

Mocht iemand niet willen of kunnen voetballen met binnenbroekje, neem dan contact op via riasimons@vvmaarssen.nl. Er zijn namelijk nog broekjes van vorig seizoen beschikbaar zonder binnenbroekje.

Voor verdere vragen of ruilen naar een andere maat, mail eveneens naar riasimons@vvmaarssen.nl, met vermelding van teamnaam. Dan kan gekeken worden of een andere maat voorhanden is.