• Steun onze VV Maarssen-sponsors

Van de ene op de andere dag ziet de wereld er door corona totaal anders uit. Gezondheid is wat ons bezighoudt. De dingen die eerst zo belangrijk leken, zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Voetbal is niet meer zo’n belangrijke bijzaak…

Ook bij VV Maarssen is het verenigingsleven volledig tot stilstand gekomen. Daarmee missen veel leden en supporters een groot deel van hun sociale leven. We blijven gelukkig goed op elkaar letten en iedereen zet zijn beste beentje voor. Bij VV Maarssen houden we elkaar vast.

Onze sponsors hebben het - net zoals de rest van het bedrijfsleven in Nederland - moeilijk. Ze kunnen in deze bizarre tijd onze steun goed gebruiken. We willen onze leden, supporters en andere inwoners van Maarssen en omstreken oproepen de lokale ondernemers, die het verenigingsleven al die jaren hebben ondersteund, te steunen. Juist nu, door bij deze middenstanders te kopen of te bestellen.
    #supportyourlocals

Sponsor Spotlight: Rosco
    In deze nieuwe rubriek besteden wij extra aandacht aan onze trouwe sponsors.
    De eerste editie is voor Rosco Catering & Partyservice. De bekende cateraar met roots in Maarssen en veel medewerkers uit ons eigen dorp, staat al jarenlang bekend om de smaakvolle verzorging van kleine en grote partijen, bij zowel bedrijven als particulieren. Rosco bezorgt nog steeds bij kantoren die nog open kunnen zijn. Maar ook bezorgen zij uw avondmaaltijd aan huis. Met de Paasdagen voor de deur heeft Rosco een mooie paasbrunch samengesteld. Kijk snel op de volgende links: