• Stoeltjes-actie tijdens Super Saturday

Eerder meldde voorzitter Bert van der Meijden via deze website dat na het vandalisme op onze tribune, diverse vrijwilligers een bijdrage hebben toegezegd voor nieuwe stoeltjes. Aanstaande zaterdag 19 oktober wordt opnieuw aandacht gevraagd voor het recente zinloze gedrag van ongewenste bezoekers. Tijdens deze Super Zaterdag roepen we de bezoekers op om bij te dragen aan de aanschap van vervangende stoelen.

Zaterdag speelt niet alleen het eerste mannenelftal de regioderby tegen VV De Meern thuis op het hoofdveld (aanvang 14.30 uur), maar ook de vrouwen komen bij wijze van uitzondering een keer op zaterdag in actie. VR1 speelt de bekerwedstrijd tegen Oranje Nassau 1 (aanvang 14.00 uur). Daarnaast speelt VV Maarssen 2 de bekerwedstrijd tegen buurman EDO (ook thuis, aanvang 14.45 uur). Deze speciale voetbalmiddag start met de JO19-1 die ook spelen voor de beker, in de kraker tegen Elinkwijk JO19-1 (dus eveneens thuis, aanvang 12.00 uur). Vier boeiende wedstrijden op deze ‘Super Saturday’, alle reden om naar Sportpark Daalseweide te komen. Na afloop zorgt Veld 7 (ons clubhuis) voor een DJ en Live Music om deze mooie voetbalmiddag met Topprogramma gepast af te sluiten.

Wie wil bijdragen om de laatste vervangende stoelen (in de clubkleuren zwart en wit) aan te kunnen schaffen, kan zich zaterdag melden bij voorzitter Bert van der Meijden.