• TELEURSTELLEND SEIZOEN VOOR ZATERDAG 1, NIEUW GEZICHT NA DE ZOMER

  Het seizoen zit er op voor het eerste zaterdagelftal van VV Maarssen. Het seizoen dat zo goed begon eindigde uiteindelijk half juni in mineur. Het was een heftig jaar met het ontslag van trainer Marco van der Meer en het vertrek van zijn opvolger, Aart Jan van Boksel. De eerste periodetitel werd pijnlijk op doelsaldo net gemist. Maar na een slechte reeks werd uiteindelijk toch nog de nacompetitie bereikt. In de eerste ronde van die play-offs bleek AFC uit Amsterdam (zelfs na een herkansing) te sterk. Een bittere pil omdat de ploeg twee seizoenen tijdens de coronacrisis bovenaan stond.

  Het eerste zaterdagelftal heeft na de zomer een andere gezicht. Een aantal oudgedienden gaat stoppen op het hoogste niveau: Sven van Vuuren, Eddy Vorm, Jasper Attevelt en Renato Droefs. Tegenover hun vertrek staat de komst van een aantal jonge spelers. Zo is er onder meer plek in de nieuwe A-selectie voor Koen Schuurman. De spits uit eigen opleiding is pas 17 jaar.

  Kirtan Boedhoe is de nieuwe trainer. Hij speelde in zijn actieve loopbaan op het hoogste amateurniveau bij DOVO, Ajax en Geinoord. Hij werkte eerder in de jeugdafdelingen van Elinkwijk en AFC. Bij VV Maarssen debuteert hij op seniorenniveau.

  Maar het is nu eerst tijd voor vakantie na een lang en intensief seizoen. De eerste training is op zaterdag 6 augustus.

  Overzicht mutaties A-selectie:

  Weg:

  Dion van Burik (DHSC), Ricardo Bakker (Montfoort), Jim Hogervorst (EDO), Glenn Geefshuijsen, Eddy Vorm, Renato Droefs, Jasper Attevelt (lager niveau), Zaid El Jalouli (NITA), Abou Ouaddouh (WNC).

  Nieuw:

  Rayner Hardendood (Elinkwijk), Conner Blöte (SO Soest), Darnell Spann (SO Soest), Jordy Stins (SO Soest), Travis Wright (IJFC), Steve Blokland (SO Soest), Giovanni Nicolaas (SO Soest), Stan de Groot (De Meern), Gökhan Yasar (DHSC), Edward Clarissa (Deportivo Nacional, Aruba) en Koen Schuurman (eigen jeugd).