• Zoals aangekondigd, zullen vanaf komend seizoen alle jeugdtrainers van VV Maarssen voorzien worden van oefenstof. De oefenstof is samengesteld door Andre Sleurink, die deze ICT methode heeft ontwikkeld.

  Binnenkort organiseren we bij VV Maarssen 3 trainersavonden waarin Andre Sleurink zijn methode en oefenstof komt toelichten. Daarnaast zullen de avonden in het teken staan van het op een leuke manier geven van trainingen. Doormiddel van theorie en vooral praktijkvoorbeelden worden er handvatten geven om uiteindelijk voor trainers en spelers het beste uit de trainingen te halen. Uiteraard staat hierbij het plezier voor op. Het 3 sessie zullen op de volgende vrijdagavonden plaatsvinden.

  Bijeenkomst 1              Vrijdag 9 september    19:00 uur tot 21:15 uur
  Bijeenkomst 2              Vrijdag 23 september   19:00 uur tot 21:15 uur
  Bijeenkomst 3              Vrijdag 14 oktober       19:00 uur tot 21:15 uur

  De eerste sessie is vooral theorie. De 2de en 3de sessie zijn praktijksessies die op het veld plaatsvinden.

  De eerste sessie is vooral theorie. De 2de en 3de sessie zijn praktijksessies die op het veld plaatsvinden.

  Hoewel de oefenstof vooral gericht is op de jeugd tot en met 13 jaar zijn de avonden ook bedoeld voor de trainers van de oudere jeugd.

  Wij zijn  van mening dat we door het faciliteren van deze avonden en de train de trainer sessies al onze jeugd een zo goed mogelijke ontwikkeling kunnen bieden. 

  Deze trainersavonden zijn niet alleen bedoeld voor alle huidige trainers, maar zijn voor iedereen toegankelijk. Heb je interesse hebben om aan de slag te gaan als trainer of begeleider dan ben je van harte uitgenodigd om de avonden bij te wonen.

  Mochten jullie nog meer informatie willen, neem gerust even contact op ons op. Misschien zien we je dan bij de bijeenkomsten!

  Met vriendelijke groet,

  Randy van Schravendijk (HJO Onderbouw) – randyvanschravendijk@vvmaarssen.nl

  Kim van den Bosch (Jeugdvoorzitter)  - kimvandenbosch@vvmaarssen.nl