• Trainingsschema 2017/2018

    Op deze pagina treft het trainingsschema aan voor het seizoen 2017/2018. Eventuele verzoeken, wijzigingen kunt u sturen naar training@vvmaarssen.nl. Uiteraard kunnen wij i.v.m. het strakke schema niet aan alle verzoeken tegemoet komen maar proberen kunnen wel het wel.

    Tevens hebben wij een kleedkamer indeling opgenomen in het schema vanaf de JO12 en hoger. Wilt u ook gebruik maken van een kleedkamer? Dat kan meld dit dan even via voorzitter-jeugd@vvmaarssen.nl en wij nemen uw verzoek op in het schema.

    Er is wederom een update geplaatst aangaande het reguliere trainingsschema & indeling kleedkamers. Graag willen wij de begeleiding van alle teams met klem verzoeken hun trainingsveld en kleedkamer goed te checken. De kleedkamer indeling zal binnenkort in de kantine meedraaien op de schermen.

    Vanwege een groei in de jongste jeugd en de kleinere groepen in de O8-teams vanwege de nieuwe speelvormen is na overleg met de Technische Commissie door het bestuur besloten de JO8-3 + 4 + 5 met elkaar op een half veld in te delen voor de training. Uiteraard is ook deze leeftijdscategorie op twee trainingsavonden ingedeeld.

    U kunt hier het trainingsschema downloaden (laatste update 09-10-2017)