• Twee nieuwe stagiairs starten bij VV Maarssen

Bij VV Maarssen gaan twee studenten aan de slag van de Hogeschool van Amsterdam (opleiding Sport, Management en Ondernemen). Beide heren stellen zich hier graag even persoonlijk voor...

"Mijn naam is Brandon Oltmans en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer momenteel Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb hiervoor gekozen vanwege mijn affiniteit met sport en de ondernemerskant. Ik heb zelf een voetbalverleden bij USV Hercules, waar ik tot mijn 18e gevoetbald heb. Mijn positie was altijd centraal achterin, vanwege mijn snelheid en kracht in duels.
    Ik hoop tijdens deze stage meer te leren over de gang van zaken binnen een voetbalvereniging maar ook de vaardigheid ‘coördineren’ te ontwikkelen. Voor mijn onderzoek richt ik mij op het vraagstuk ’Hoe kan VV Maarssen jeugdtrainers werven, opleiden en behouden'."

"Mijn naam is Alex Siebers en ik ben 19 jaar oud. Mijn woonplaats is Leidsche Rijn en ik voetbal bij SV Kampong. Voetballen doe ik al vanaf mijn vierde jaar (begonnen bij VV Maarssen). Sinds dit jaar speel ik in de senioren bij SV Kampong 2, mijn positie is centraal achterin. Ook ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam en volg de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar en is het de bedoeling dat ik stage ga lopen bij een sport gerelateerd bedrijf. Doordat ik een groot voetballiefhebber ben, wil ik graag bij een voetbalvereniging stagelopen. Vandaar dat ik bij VV Maarssen terecht ben gekomen. Mijn doel is om VV Maarssen te helpen om de ambities die de club heeft waar te maken, hier zal ik alles voor doen! Mijn focus in het onderzoek zal komen te liggen op het ‘Gelijke Kansen’ project en de ledenterugloop van het damesvoetbal."

Verder zullen deze studenten zich richten op de uitwerking van het nieuwe jeugdbeleidsplan, samen met het hoofd jeugdopleidingen Chavan Bihari. Brandon zal voor het jeugdbeleidsplan aan de slag gaan met de JO8 t/m JO19 en Alex met de benjamins en met het meisjesvoetbal. Een helder en overzichtelijk beleidsplan verbetert de structuur binnen VV Maarssen. "We zullen met veel mensen binnen de club gaan praten om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en om een zo’n goed mogelijk jeugdbeleidsplan te presenteren. Mochten er daarom vragen zijn of wil je iets delen, mail ons gerust. Want VV Maarssen is voor iedereen en van iedereen!"

brandon.oltmans@hva.nl
    alex.siebers@hva.nl