• Coronaprotocol VV Maarssen

Dringend verzoek
    Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan onze kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Algemene basisregels (per 13 november 2021):

• Bij ziekteverschijnselen kun je niet naar de club komen en blijf je thuis.
    • Laat jezelf testen op Corona (bel 0800-1202 of maak online een afspraak via coronatest.nl).
    • Als je getest wordt op Corona, blijf je direct thuis en meld dat bij de club via bestuur@vvmaarssen.nl.
    • Regelmatig handen wassen.
    • Hou 1 1/2 meter afstand.
    • Hoesten, niezen of kuchen in de elleboog.

Regels op het terrein en langs de velden (per 13 november 2021):

• Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Regels in de kantine (per 28 november 2021):

• In de kantine is een coranatoegansbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
    • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
    • Onze kantine is gesloten op alle dagen vanaf 17.00 uur.

Regels op het sportprak (per 28 november 2021):

• Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan.