• Coronaprotocol VV Maarssen

Vanwege het coronavirus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er bij VV Maarssen speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden.

Algemene basisregels:

• Houd anderhalve meter afstand (18 jaar en ouder).
      • Bij ziekteverschijnselen niet naar de club komen (en een coronatest laten afnemen). Dat geldt ook als iemand in je huishouden besmet is of verschijnselen vertoont.
      • Als je getest wordt op corona, blijf je direct thuis en meld dat bij de club via bestuur@vvmaarssen.nl.
      • Regelmatig handen wassen.
      • Hoesten, niezen of kuchen in de elleboog.
      • Geen handen schudden.
      • Vermijd drukte.

HORECA (Kantine)

• Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
      • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
      • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is.
      • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
      • Zelfbediening is toegestaan.
      • In alle eet-en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.
      • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.
      • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.