• Coronaprotocol VV Maarssen

Vanwege het coronavirus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er bij VV Maarssen speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden.

Ten eerste houden we ons aan de algemene basisregels:

• Houd anderhalve meter afstand (18 jaar en ouder).
      • Bij ziekteverschijnselen niet naar de club komen (en een coronatest laten afnemen). Dat geldt ook als iemand in je huishouden besmet is of verschijnselen vertoont.
      • Als je getest wordt op corona, blijf je direct thuis en meld dat bij de club via bestuur@vvmaarssen.nl.
      • Regelmatig handen wassen.
      • Hoesten, niezen of kuchen in de elleboog.
      • Geen handen schudden.
      • Vermijd drukte.

• Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.
    • Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.
    • Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan.
    • Toeschouwers zijn NIET toegestaan.
    • Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan.
    • Publiek bij amateurwedstrijden is nog niet toegestaan.
    • Kleedkamers, douches gaan ook open.
    • En ook de sportkantines mogen open. Reserveren en een gezondheidscheck blijft verplicht.
    • Binnen (bv in de kantine) moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

HORECA (Kantine)

• Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan.
    • Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. (Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden).
    • Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor ons terras.

Daarnaast zijn de volgende regels bij VV Maarssen van kracht:

• Eenrichtingsverkeer: aankomst via de hoofdingang bij veld 11 en vertrek via de uitgang bij tennisclub Luck Raeck. Er staan duidelijke borden.
    • Volg de aangegeven looproutes.
    • Vanaf 5 juni is onze kantine geopend voor spelers en/of vrijwilligers (niet voor bezoekers).
    • Volg de instructies van bestuursleden en overige handhavers, herkenbaar aan de speciale hesjes.
    • Neem je eigen bidon gevuld mee naar de training en oefenwedstrijd.
    • De kleedkamers zijn vanaf 5 juni weer geopend.

Regels omtrent begeleiding:

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor de training of oefenwedstrijd op het sportpark.
    • Na afloop van de wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het sportpark.

Regels omtrent spelers:

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je training of oefenwedstrijd naar de club.
    • Kijken na afloop van je eigen wedstrijd bij een andere wedstrijd in NIET toegestaan.
    • Na afloop van je wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het sportpark.

Specifieke regels voor vrijwilligers VV Maarssen

• Vergaderingen doen we online.
    • Het is niet toegestaan met meer dan 1 persoon in het ballenhok te zijn. Kom dus ruim op tijd om je spullen voor de training te verzamelen.

Wij willen jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand te gebruiken. We moeten het samen doen. Zo kunnen we ons geliefde voetbalspel blijven spelen!