• Coronaprotocol VV Maarssen

Vanwege het coronavirus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er bij VV Maarssen speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden.

Ten eerste houden we ons aan de algemene basisregels:

• Houd anderhalve meter afstand (18 jaar en ouder).
    • Bij ziekteverschijnselen niet naar de club komen (en een coronatest laten afnemen). Dat geldt ook als iemand in je huishouden besmet is of verschijnselen vertoont.
    • Als je getest wordt op corona, blijf je direct thuis en meld dat bij de club via bestuur@vvmaarssen.nl.
    • Regelmatig handen wassen.
    • Hoesten, niezen of kuchen in de elleboog.
    • Geen handen schudden.
    • Vermijd drukte.

Daarnaast zijn de volgende regels bij VV Maarssen van kracht:

• Eenrichtingsverkeer: aankomst via de hoofdingang bij veld 11 en vertrek via de uitgang bij tennisclub Luck Raeck. Er staan duidelijke borden.
    • Volg de aangegeven looproutes.
    • Per 29 september is onze kantine tot nader bericht gesloten.
    • Alle wedstrijden zijn vooralsnog afgelast. Er zijn soms onderlinge oefenwedstrijden voor de jeugd. Publiek is niet welkom.
    • Volg de instructies van bestuursleden en overige handhavers, herkenbaar aan de speciale hesjes.
    • Neem je eigen bidon gevuld mee naar de training en oefenwedstrijd.
    • De kleedkamers zijn gesloten.
    • Schud geen handen op het veld. Raak elkaar niet aan ter begroeting (ook geen elleboog).
    • Tot nader order faciliteren wij geen oefenwedstrijden doordeweeks.

Regels omtrent begeleiding:

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor de training of oefenwedstrijd op het sportpark.
    • Na afloop van de wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het sportpark.

Regels omtrent spelers:

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je training of oefenwedstrijd naar de club.
    • Kijken na afloop van je eigen wedstrijd bij een andere wedstrijd in NIET toegestaan.
    • Na afloop van je wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het sportpark.

Specifieke regels voor vrijwilligers VV Maarssen

• Vergaderingen doen we online.
    • Het is niet toegestaan met meer dan 1 persoon in het ballenhok te zijn. Kom dus ruim op tijd om je spullen voor de training te verzamelen.

Er komt een algemene mondkapjesplicht voor binnenruimtes. Buiten houden we altijd anderhalve meter afstand.

Wij willen jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand te gebruiken. We moeten het samen doen. Zo kunnen we ons geliefde voetbalspel blijven spelen!