• VV Maarssen is superblij met haar scheidsrechters die elke keer weer bereid zijn om de velden te betreden om de wedstrijden die gepland staan weer in goede banen te leiden. Zij hebben het niet altijd even makkelijk . Maar we zien echt iedere week weer dat we een chronisch te kort hebben. Daarom deze noodkreet van de scheidsrechterscommissie en VV Maarssen.

Bij VV Maarssen hebben wij een goed georganiseerde scheidsrechterscommissie die scheidsrechters intern opleidt, begeleid en jullie voorzien van wedstrijden.

Daarom zijn wij met spoed opzoek naar nieuwe collega’s scheidsrechters die het team met spoed komen ondersteunen en helpen. Wij zullen jullie voorzien van een degelijke opleiding die door ons gegeven zal worden. Als het nodig is kunnen jullie ook de cursus vereniging scheidsrechter veldvoetbal doen.

Lijkt het je ook leuk om in zo’n mooi tenue de velden te betreden en de wedstrijd te leiden geef je dan snel op om bij dit leuke team te komen. Voor opgave of meer info kan je mailen naar de scheidsrechterscommissie: scheidsrechters@vvmaarssen.nl