• Beste leden,

  Sinds het aftreden van onze voormalige voorzitter Harry Noltes in januari is zijn rol ingevuld door onze secretaris en vice-voorzitter Edwin Groeneveld. Onlangs hebben Edwin en ook penningmeester Berdine Kok aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen als bestuurder bij VV Maarssen. Hoewel we dit heel jammer vinden, hebben we begrip voor deze keuze en bedanken we hen alvast via deze weg voor al hun jaren inzet. Edwin heeft bijna 15 jaar in verschillende rollen in het bestuur gezeten en Berdine is 3 jaar onze penningmeester geweest. Beiden hebben een cruciale rol gespeeld in het overeind houden van onze vereniging in de zware coronaperiode. Twee mensen met heel veel passie voor de club! Dat blijkt ook uit het feit dat ze beiden hebben aangegeven om zich in te zullen zetten voor een goede overdracht van hun taken. Om Edwin zoveel mogelijk ruimte te geven voor een goede overdracht van zijn omvangrijke takenpakket zal Geert van Liempt, naast zijn huidige rol als bestuurslid Seniorenvoetbal, de rol van voorzitter ad interim waarnemen tot de zomerstop. Hiermee zijn alle bestuursrollen voor de restant van dit seizoen ingevuld.

  Het bestuur is momenteel volop aan de slag met de organisatie voor volgend seizoen. Hierbij zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden en andere vrijwilligers, want Berdine en Edwin doen nog heel veel meer dan de werkzaamheden van penningmeester en secretaris. Deze werkzaamheden zullen worden opgeknipt in meerdere functies om de tijdsinvestering per vrijwilliger wat kleiner te maken. Vele handen maken licht werk!! 

  Kom jij ons team versterken om samen verder te bouwen aan de toekomst van de club? We zijn op zoek naar bestuursleden die samen willen werken binnen een divers en enthousiast bestuursteam en onderdeel willen zijn van een opwindende periode voor onze club waarbij we als vereniging een nieuw complex krijgen en ons 100-jarig bestaan zullen vieren. We zoeken bestuursleden die hieraan een bijdrage willen leveren zodat de vereniging klaar is voor de volgende 100 jaar.

  Maar dat is niet alles! We kunnen altijd hulp gebruiken op verschillende gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van sponsoren, het verzorgen van websitecommunicatie en social media, het maken van onze nieuwsbrief, het maken van speelschema's etc. Om het plezier van vele voetballers, waaronder wellicht jij zelf of een eigen kind, maar ook die van de volgende generatie bij de vereniging in stand te houden èn te verbeteren, zoeken we vrijwilligers die zich in willen zetten voor onze mooie vereniging. 

  Zonder vrijwilligers kan een vereniging namelijk niet bestaan. Zij zijn het fundament van onze vereniging en hoe sterker dat fundament is hoe sterker onze vereniging zal zijn. Elke bijdrage is van onschatbare waarde. Dus, als jij deel wilt uitmaken van dit opwindende hoofdstuk van onze geschiedenis, als je wilt bijdragen aan de groei en bloei van onze club, dan nodigen we je uit om je aan te sluiten bij ons vrijwilligersteam. Samen kunnen we de toekomst van VV Maarssen vormgeven en er een onvergetelijke reis van maken. Ook als je graag iets wilt doen maar je weet niet precies hoe of waarmee je kunt helpen, meld je dan zodat we samen kunnen bespreken hoe jij VV Maarssen kunt ondersteunen. 

  Waarom zou je meedoen? Wel, de komende jaren worden een fantastisch avontuur! In 2025 betreden we ons splinternieuwe complex met state-of-the-art faciliteiten en prachtige velden. We zullen het oude complex op een feestelijke manier afsluiten en in 2027 vieren we ons 100-jarig bestaan, een mijlpaal die we groots gaan vieren. Je levert een maatschappelijke bijdrage aan een van de grootste sportverenigingen in Stichtse Vecht waar wekelijks honderden voetballers en voetbalsters actief zijn en die via alle leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen verweven is met het dorp Maarssen. 

  Aanmelden of vragen kan via algemeenbestuur@vvmaarssen.nl of benader één van ons op de club.


  Met sportieve groet,

  Geert van Liempt, Voorzitter a.i. en bestuurslid Seniorenvoetbal
  Edwin Groeneveld, Secretaris
  Berdine Kok, Penningmeester
  Gerben Schreurs, Bestuurslid Jeugdvoetbal
  Frans Venus, Bestuurslid Zaalvoetbal
  Jeroen Booij, Bestuurslid Accommodatie
  Damiët Martinot, Notuliste