• VR1 koploper na 2-0 winst op De Blokkers

  VV Maarssen VR1 heeft ook haar tweede wedstrijd in de competitie gewonnen. Op het eigen Sportpark Daalseweide werd De Blokkers met 2-0 verslagen. Hierdoor gaat VV Maarssen na drie speelronden (op doelsaldo) aan de leiding, terwijl de ploeg pas twee wedstrijden speelde.

  De Blokkers waren koploper na twee speelronden. De fysiek sterke ploeg probeerde vanaf het eerste fluitsignaal geduldig op te bouwen. Na een kwartier spelen besloot Maarssen wat meer druk te zetten op de laatste linie van De Blokkers. Dit had meteen effect, want binnen één minuut wist Maarssen twee keer te scoren.

  Eerst leverde de keepster - onder druk gezet door Sarina Pua - de bal zomaar in bij Linda van der Meijden. Zij kapte haar tegenstandster uit en toonde zich voor het doel niet zelfzuchtig door de bal af te leggen op Sarina Pua. Die hield het hoofd koel en schoof de bal keurig in de verre hoek: 1-0. Vanaf de aftrap kreeg Maarssen een tweede cadeau. Nu was het de centrale verdedigster die de bal zomaar inleverde bij Linda van der Meijden. Die kon het karweitje dit keer in haar eentje klaren en schoot de bal hard in de hoek. In het vervolg van de eerste helft bleef Maarssen de dominante partij, zonder dat het tot heel veel kansen leidde.

  Ofschoon VV Maarssen na rust een stuk slordiger speelde, creëerde het wel meer kansen. De Blokkers kregen echter geen enkele kans en dus eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor Maarssen. Hiermee is Maarssen samen met SDO en Buitenveldert VR3 de enige ploeg zonder puntenverlies en gaat het op doelsaldo zelfs aan kop in de competitie.

  Samenvatting van de wedstrijd:
  https://youtu.be/pjnLbYIvv_4