• Vrouwenvoetbal VV Maarssen naar zaterdag

Volgend voetbalseizoen start VV Maarssen met vrouwenteams op de zaterdagmiddag. Het draait daarbij om spelplezier en gezelligheid. Bij onze vereniging is jarenlang door de vrouwenteams op zondag gespeeld, maar tegenwoordig wil iedereen liever op zaterdag voelballen. Daarom start VV Maarssen vanaf seizoen 2021-2022 met vrouwenvoetbal op zaterdag. Onze meisjesteams spelen al op de zaterdag; vanaf volgend seizoen onze vrouwen ook.

Voetballen bij VV Maarssen geeft je naast plezier en gezelligheid ook de mogelijkheid om over twee jaar op een supergaaf nieuw sportpark te spelen. Met moderne kleedkamers, een sfeervol en eigentijds clubgebouw en vier kunstgrasvelden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat trainingen en wedstrijden altijd door kunnen gaan.

In deze coronatijd is de verwachting dat we vanaf het komende seizoen weer volop wedstrijden kunnen spelen. We willen daarvoor graag een vers vrouwenteam samenstellen. Als je interesse hebt, neem dan contact op met Geert van Liempt (voorzitter senioren VV Maarssen) via telefoonnummer 06 15881006 of e-mail geertvanliempt@vvmaarssen.nl