• VV Maarssen 1 kan niet winnen bij Elinkwijk

    Na de nuttige oefenwedstrijd tegen Elinkwijk-zondag van afgelopen dinsdag moesten de mannen uit Maarssen wederom naar Elinkwijk, voor de tweede bekerwedstrijd van het seizoen. Na de kleine nederlaag van afgelopen dinsdag lukte het ook nu niet om te winnen op mooie grasmat in Zuilen.

    Hoewel Maarssen de hele wedstrijd driekwart van het balbezit had, bleef Elinkwijk redelijk eenvoudig op de been. De paar kansen die Maarssen kreeg, bleven onbenut. Pas na de 1-0 van Elinkwijk lukte het Maarssen via een combinatie tussen Jordi van Houten en Wesley van Zoolingen om de gelijkmaker binnen te schieten.

    In de tweede helft dacht een iets geïnspireerder Maarssen op voorsprong te komen via Sven van Vuuren. Op advies van de assistent werd deze goal echter alsnog afgekeurd. Toen Elinkwijk uit een gekraakt schot brutaal de leiding nam, moest Maarssen net als de week ervoor aanzetten om de schade te herstellen. Het was Sebas Jansen die met de 2-2 alsnog een gelijkspel veilig stelde.

    Door de tweede bekerwinst van DVSU weet Maarssen dat het volgende week moet winnen bij DVSU om zich te plaatsen voor de knock-out fase van de beker. Aanvang 14 uur bij DVSU.