• VV Maarssen 1 oefent zaterdag tegen Spakenburg 1

Na de versoepeling van de coronamaatregelen, in mei, konden de selectiespelers van VV Maarssen niet wachten om weer te beginnen met trainen. Tijdens de eerste fase alleen nog met passen, trappen en loopvormpjes, om de anderhalve meter afstand te waarborgen; in de tweede fase eindelijk weer met positiespel en partijvormen.

Deze tweede fase van trainen wordt a.s. zaterdag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen tweededivisionist SV Spakenburg. Voor VV Maarssen ongetwijfeld nog een paar maatjes te groot, maar wel een mooie afsluiting van een vervelende coronaperiode, waarin een zeker lijkende promotie naar de 1e klasse in rook opging.

De wedstrijd van zaterdag 4 juli in en tegen Spakenburg begint om 15.00 uur. Supporters zijn met inachtneming van de coronarichtlijnen van harte welkom op De Westmaat.

Na deze wedstrijd krijgt een deel van de selectie vakantie, om op dinsdag 4 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen.

Het andere deel van de selectie, met name de spelers tot 23 jaar, traint nog een weekje door. Zij sluiten deze fase af met een oefenwedstrijd tegen PVCV onder-23 op donderdag 9 juli (aanvang 20.30 uur in Vleuten).